logo

O nama

home-img1

inovativne ideje i stil

Dizajniramo i proizvodimo sve tipove nameštaja po meri, od kuhinja, spavaćih soba i garderobera, preko komadnog nameštaja, biblioteka, kancelarija do kupatila i stepeništa..Radeks je fabrika za projektovanje i izradu namestaja i gradjevinske stolarije,osnovana 1995. godine u Jagodini. U sklopu fabrike posluje pogon za primarnu preradu drveta, proizvodni pogon i upravna zgrada sa projektnim biroom i sve to na preko 1000 m2. Kompletan proizvodni proces od trupaca na lageru do finalnog proizvoda obavlja se u krugu nase fabrike .Ekskluzivan namestaj i enterijer proizvodimo od masiva plemenitih vrsta drveta,kao i od oplemenjenih plocastih materijala (furnirani,farbani I 3D folijom oplemenjeni medijapan I iverica). Proizvodni proces obuhvata kompletan namestaj i delove enterijera za stambene i poslovne prostore. Velika raznolikost proizvodnih procesa i materijala kao i ogroman izbor boja i dezena pruža ogroman spektar mogućnosti za kombinovanjem u projektovanju vaših enterijera. Ono što odlikuje naše enterijere je kvalitet, preciznost i odličan stepen završne obrade detalja. Kvalitet proizvoda prvenstveno zavisi od upotrebe kvalitetnih osnovnih i pomoćnih materijala kao i od upotrebe kvalitetnih okova. Saradjujemo sa renomiranim evropskim firmama kao što su Schachermayer, Hafele, Blum, Grass, Peka i drugi.

čime se bavimo

Opremanje enterijera

Proizvodimo sve tipove nameštaja po meri, od kuhinja, spavacih soba i garderobera, preko komadnog namestaja, biblioteka, kancelarija do kupatila i stepeništa. 

Dizajn enterijera

Dizajniramo sve tipove nameštaja po meri, od kuhinja, spavaših soba i garderobera, preko komadnog nameštaja, biblioteka, kancelarija do kupatila i stepeništa. 

Usluga obrade na CNC

Vršimo uslugu obrade materijala na CNC mašinama. 

sr_RSSR